Orrevikens Surfski Qamp 2019

Välkomna till Emma, Evys & Teresias surfskikurs för tjejer!

Kursen är fulltecknad!

Plats: Orreviken, Onsala
Tid: Fredag kväll kl 18 till söndag eftermiddag 10-12 maj 2019
För vem: Kursen vänder sig tjejer som har viss till mer erfarenhet av surfskipaddling. Man ska kunna ta sig upp i sin ski på egen hand/klara sig på egen hand.
Hur: Med teori och praktik kommer du lära dig mer om säkerhet för surfskipaddling, förbättra din paddelteknik, få en bättre förståelse för vågor och få testa övningar som hjälper dig bli snabbare och effektivare i just vågor. Vi kommer också träna reentry och göra andra övningar som gör dig tuffare och modigare i din surfski.
Då vi är fler instruktörer kommer vi kunna lära ut det vi är bäst på i mindre grupper och anpassa innehållet utefter deltagarna. Orreviken längst ut på Onsalahalvön erbjuder allt från paddling inomskärs till tuffa och stökiga förhållanden på öppet hav. Om rätt vindförhållanden erbjuds kan downwind på Kungsbackafjorden bli aktuellt.
Det kommer finnas ett begränsat antal surfskis för uthyrning hela helgen – om någon vill komma med tåg etc.
Då det är tidigt på säsongen rekommenderas torrdräkt och/eller ordentligt med neopren, handskar mm.
Boende: Vi bor i Emmas sommarhus, har kul och lagar mat tillsammans. Byggnationen av bastun som precis var påbörjad under förra årets camp är med största sannolikhet klar till maj :-).
Vad kostar det? Låt oss inte blanda in nya siffror -året är 2019, kursen kostar 2019kr. I kursavgiften ingår all mat för lördag och söndag samt logi. Och ja, FA-Skattsedel finns!
Anmälan: mejla till emma@emmalevemyr.se

Läs om förra årets camp här

Få en suverän start på säsongen 2019, anmäl dig redan idag. Begränsat antal platser!

Instruktörerna:

Evy Lantz ‘with the beautiful stroke’ paddlade kajak (racing) som ung och började med surfski på senare år och har hunnit samla på sig flera års erfarenhet från havet liksom medaljer från internationella och svenska mästerskap. Evy har tidigare varit ungdomsinstruktör och instruktör på Spring Camp. Tillsammans med Evy skrattar man mycket och får bättre paddelteknik. Emma Levemyr älskar att paddla vågor, ju större ju bättre. Har erfarenhet från flera VM, EM och en ruskig Cape Point Challange.  Emma har varit instruktör på flera kurser tidigare. Emmas kommer se till att din reentryn går på 10 sekunder och dela med sig av några värdefulla knep för att bli trygg i vågorna. Den goa värmlänningen Teresia kommer att hjälpa till där det behövs, det finns ingen som peppar så bra! Teresia Uggla är bra på det mesta inom paddling och har erfarenhet från både Malmö Kanal, Tarifa, Cape Point Challange och Kungsbackafjorden.