Orreviken Surfski Qamp 2018

Välkomna till Emma & Evys surfskikurs för tjejer!

Kursen är fulltecknad!

Plats: Orreviken, Onsala
Tid: Fredag kväll kl 18 till Söndag eftermiddag 20-22 april 2018
För vem: Kursen vänder sig tjejer som har erfarenhet av surfskipaddling och ha paddelerfarenhet. Man ska kunna ta sig upp i sin ski på egen hand.
Hur: Med teori och praktik kommer du lära dig mer om säkerhet för surfskipaddling, förbättra din paddelteknik, få en bättre förståelse för vågor och få testa övningar som hjälper dig bli snabbare och effektivare i just vågor. Vi kommer också träna reentry och göra andra övningar som gör dig tuffare och modigare i din surfski.
Då vi är flera instruktörer kommer vi kunna lära ut det vi är bäst på i mindre grupper och anpassa innehållet utefter deltagarna. Orreviken längst ut på Onsalahalvön erbjuder allt från paddling inomskärs till tuffa och stökiga förhållanden på öppet hav. Om det finns intresse och rätt vindförhållanden erbjuds kan downwind på Kungsbackafjorden bli aktuellt. Sälgaranti utlovas.
Det kommer finnas möjlighet att testa olika surfskis och även hyra surfski hela helgen om någon behöver.
Då det är tidigt på säsongen rekommenderas torrdräkt och/eller ordentligt med neopren, handskar mm.
Boende: Vi bor i Emmas sommarhus, har kul och lagar mat tillsammans.
Vad kostar det? 1600kr. I kursavgiften ingår all mat för lördag och söndag samt logi. Och ja, FA-Skattsedel finns!
Anmälan: mejla till emma@emmalevemyr.se

Få en suverän start på säsongen 2018, anmäl dig redan idag. Begränsat antal platser!

Instruktörerna:

Evy ‘with the beautiful stroke’ paddlade kajak (racing) som ung och började med surfski på senare år och har hunnit samla på sig flera års erfarenhet från havet liksom medaljer från internationella och svenska mästerskap. Evy har tidigare varit ungdomsinstruktör och instruktör på Spring Camp. Tillsammans med Evy skrattar man mycket och får bättre paddelteknik. Emma älskar att paddla vågor, ju större ju bättre. Har erfarenhet från flera VM och EM och har varit instruktör på flera kurser tidigare. Emmas kommer se till att din reentry går på 10 sekunder och dela med sig av några värdefulla knep för att bli trygg i vågorna. Den goa värmlänningen Teresia kommer att hjälpa till där det behövs, det finns ingen som peppar så bra! Teresia är bra på det mesta inom paddling och har erfarenhet från både Malmö Kanal, Tarifa och Kungsbackafjorden.