Om mig…

Hej!
Jag heter Emma Levemyr och har paddlat surfski sedan 2011. Jag fastnade direkt för sporten när jag provade en kompis surfski på havet. För mig är det mixen av adrenalin, äventyr, vistelse på havet och fysisk träning som får mig att fortsätta hålla på med sporten. I Göteborg (och Sverige) har en otroligt härlig surfskicommunity växt fram och det sociala är för mig nog så viktigt som allt det andra jag nämnde.

Jag gillar att tävla och har hunnit med ett antal VM och EM i surfski. Konkurrensen inom sporten växer sig starkare för varje år, speciellt i damklassen, vilket är väldigt roligt. Mina främsta meriter är en sjunde placering under Surfki VM på Tahiti 2015, ett VM guld i masterklassen (+35) i Frankrike 2019 och en femteplats i Surfski VM på Lanzarote 2021.

Min första internationella mästerskapsmedalj 🙂

Dock brinner jag allra mest för att paddla och surfa i stora vågor. Det är helt fantastiskt på flera sätt. Det som ligger mig lika varmt om hjärtat är att se hur sporten växer och att vara med och hjälpa till att få ut fler folk i surfski på havet. Att få vara med när någon fångar sin första surf och se det leendet efteråt är obetalbart. Genom att vara surfskiåterförsäljare och jobba med surfskikurser får jag större möjligheter att få ut fler på vattnet och jag får träffa otroligt många trevliga människor där flera av dem blir en del av vår härliga surfskicommunity.