Kurser och lektioner

Kursprogram 2022

Intro surfskipaddling: Här du får lära dig grunderna i surfskipaddling; paddelteknik, reentry, hantering av surfskin mm. Perfekt för dig som vill testa på och se om det är något för dig.
Förkunskaper: Simkunnig. Det blir ett relativt ‘fartigt’ pass med mycket bad och uppklättring i surfskin på djupt vatten. Viss fysik/styrka är en fördel.

OSQ – Orreviken Surfski Qamp
En helgkurs för tjejer av tjejer. Det visade sig vara ett mycket lyckat koncept att bunta ihop bara tjejer. Olika storlek på gruppen och nivå för varje år.

Privatlektioner

Jag tar vid där din kunskap slutar, fyller i där det saknas och lär dig det du är redo för. Ett par timmar, ett par lektioner utspridda med några dagar emellan eller kanske två dagar för en mindre grupp.
För att gå från noll till att kunna paddla lite vågor (och förstå vad du håller på med 🙂 ) brukar det krävas åtminstone två tillfällen.

En downwind i dubbeln
Surfa vågor redan under ditt första surfskipass? Kan bli verklighet i en dubbel. Dubbeln är ett jättebra redskap för mig att visa dig både paddelteknik och hur man surfar vågor.


nk@emmalevemyr.se

Jag anser att nyckeln till att bli bra på att surfa vågor och ha kul i vågorna är att känna sig trygg. Trygg känner man sig om man vet att man behärskar reentryn, att man klär sig rätt, att man har kunskap om vågor och hur man löser diverse problem som kan uppstå. Det gäller också att kontinuerligt pusha sina gränser, det är först då man blir bättre och skaffar sig nya erfarenheter. Dock gäller det att göra detta under kontrollerade former, och det är just det vi gör under kurserna – tillsammans!