Kurser och lektioner

Helgkurser/camps

De senaste åren har jag tillsammans med andra surfskiinspiratörer arrangerat surfskikurser. Konceptet är att vi under en helg bor tillsammans, paddlar, lagar god mat, bastar och har kul. Deltagarna lär och inspireras av oss instruktörer men också av varandra. Dessutom får vi nya surfskikompisar och vår fina surfskicommunity växer. Plats: Orreviken, Onsala.

OSQ – Orreviken Surfski Qamp
En helgkurs för tjejer av tjejer. Det visade sig vara ett mycket lyckat koncept att bunta ihop bara tjejer. Olika storlek på gruppen och nivå för varje år.

Vårlägret
Tillsammans med norrmannen Einar Kjerschow har jag arrangerat den här återkommande eventet. Lägret är för fortsättare som vill bli bättre i vågor, lära sig om surfskiinriktad träning, säkerhet på havet och framförallt få en kickstart inför säsongen.

Inget är hugget i sten – nya kurser och koncept allt eftersom energi och tid finns. Håll utkik här på hemsidan och även i facebookgruppen Västkust Surfski – det är där jag annonserar om mina kurser.

Privatlektioner/mindre grupper

Introkurs i surfski
Har du precis köpt en surfski eller ska köpa en surfski? Kanske du behöver lära dig grunderna i paddelteknik, hur du kommer upp i din ski om du trillar ur, hur du tränar och hur du ska klä dig för att bli säker i din surfski?
Tid: 1,5h
Pris: 500kr ink. lån av utrustning.
Om du köper en surfski av mig ingår såklart introkursen.

Downwind basics
Du har paddlat ski ett tag men behöver den där lilla knuffen i ryggen att börja surfa vågor. Jag förklarar teorin och de klassiska stegen för att fånga vågor, visar övningar för att förbättra din timing och förståelse samt one-on-one i vågorna.
Tid: 2h -> 4h

Privatlektion surfski
Jag tar vid där din kunskap slutar, fyller i där det saknas och lär dig det du är redo för.

En downwind i dubbeln
Surfa vågor redan under ditt första surfskipass? Kan bli verklighet i en dubbel. Dubbeln är ett jättebra redskap för mig att visa dig både paddelteknik och hur man surfar vågor.


nk@emmalevemyr.se

Jag anser att nyckeln till att bli bra på att surfa vågor och ha kul i vågorna är att känna sig trygg. Trygg känner man sig om man vet att man behärskar reentryn, att man klär sig rätt, att man har kunskap om vågor och hur man löser diverse problem som kan uppstå. Det gäller också att kontinuerligt pusha sina gränser, det är först då man blir bättre och skaffar sig nya erfarenheter. Dock gäller det att göra detta under kontrollerade former, och det är just det vi gör under kurserna – tillsammans!