Tävlingen går nu på lördag!

Jag har kollat av SMHI, danska militären, Klart.se , Yr.no, dmi.dk  och ser att båda dagarna är ganska likvärdiga. Jag väljer lördag eftersom det är lite mer sol samt att lördag är förstahandsvalet enligt vad jag har skrivit tidigare.  Söndag ligger dessutom längre bort i tiden och prognosen för söndag blir då mer osäker än lördagens prognos. Som det ser ut nu får vi 6-8m/s, rak sydlig vind och strålande sol.

Vi samlas kl. 11:30 vid Kungsbackafjorden. Jag återkommer fortlöpande med mer information om tävlingsbanan, tider, samlingsplats etc. Läs redan nu PM och kika på vilka banor jag klurar på. Jag kommer lägga banan för att få så mycket vågor som möjligt – givetvis!

Något mer som är kul är att det är ganska många som kommer till tävlingen jämfört med förra året. Ni som inte har anmält er så är det hög tid nu. Och ni som har anmält er men inte tänker komma får gärna meddela mig detta så fort som möjligt. Mat skall lagas, släp, bilar och chaufförer behöver bokas och priser köpas in och därför behöver jag veta hur många vi blir. Tack!

För er som är sugna att tjuvträna på fjorden så ser jag att det kommer finnas ordentligt med sydlig vind från soluppgång till eftermiddag. Det råder fina vindförhållanden och vågorna bara rullar och rullar. Jag ska ut i morgon igen för diverse rekning och adrenalinpåslag, tjihooooo!

Vi hörs!
/Emma