Det verkar bli vind…

Fredag 3 oktober
8 dagard kvar
Drygt en vecka återstår till tävlingshelgen och jag har kikat på några olika långtidsprognoser. Jag brukar sällan titta på prognoser så långt i förväg eftersom de ofta ändrar sig. Men gjort är gjort och här nedan ser ni vad som spås. Med spådomar från alla tre väderlekstjänsterna Klart, Yr och SMHI ser det ju helt klart fördelaktigt ut att lägga tävlingen på lördag. En rak sydlig vind är helt klart det bästa på fjorden och blir det som det spås så blir det RIKTIGT bra för ett rejs. Själv älskar jag 17m/s Syd på fjorden men tror inte att det är det bästa ur tävlingssynpunkt. Runt 10m/s är helt klart bra nog och hanterbart för alla och alla kommer få surfa! Det blir klassisk fjordsurf!
Vi fortsätter hålla tummarna och ladda. Själv siktar jag på att nyttja nästa veckas vindar och värma upp fjorden inför tävlingen. Prognosen ser ju riktigt bra ut för många av dagrna. Vem vill med? Morgonpass  (‘Kuckelikusurf’) eller eftermiddagspass gäller.

För min del räcker det om de flesta lämnar besked på torsdag om deltagande. Då bestämmer jag nämligen vilken av dagarna det blir och då vet vi med större säkerhet hur mycket vind som väntas. Klicka antingen på “Kommer” på Facebookeventet eller skicka ett mejl (emma@emmalevemyr.se) eller Facebookmeddelande.

Jag kommer uppdatera sidan här kontinuerligt under veckan med mina tävlingsförberedelser, funderingar kring banval, tankar och visioner – allt för att pumpa upp stämnigen 🙂

vi ses!
/Emma
KLART.SE
klar_se

SMHI.SE
smhi

YR.NO
yr_no