Nordic Kayaks

Från och med 2020 är jag återförsäljare för Nordic Kayaks surfskis och andra prylar såsom NKs egna neoprenkläder, flytvästar mm. Mig kan ni besöka i Onsala/Kungsbacka söder om Göteborg för provpaddling. När du väl bestämt dig för en NK surfski så lägg din beställning hos mig. Jag bjuder såklart på introkurs om du är nybörjare och hjälper dig vidare ut i den nya surfskivärlden med information kring kurser, facebookgrupper, gemensamma träningar, klädval mm. Jag säljer även paddlar, neopren, torrdräkter, prylar från NK, allt för att du enkelt ska kunna komma igång med din paddling. Mer info om kläder kommer snart.

Kort fakta om NK skis:
Nordic Kayaks är ett svenskt företag som under flera år designat och utvecklat kajaker och surfskis.
Nybörjarskidan Exercize har en bredd på 54cm och upplevs som en något smalare havskajak i stabilitet. Squall är nästkommande modell som är något smalare. Båda modeller kommer med praktiska bärhandtag.

Storm är en motions- och tävlingssurfski som absolut kan mäta sig med elitsurfskis. Nitro är NKs elitsurfski, som är en riktigt vass ski för den med mycket god stabilitet och som siktar högt eller bara vill njuta av en riktig ‘räserskida’.

Surfskisen tillverkas i materialen Carbon Hybrid, Carbonlite och CarbonX och väger väger från 13.5 kilo (CarbonHybrid) till 8.5 kilo (CarbonX) med mindre variationer beroende på modell. Priserna för dessa skis i 13.5 kilosklassen startar på 2700kr.
Originalfärgen på NK skis är med grön nos. Vill du ha med rosa nos kan detta behöva beställas i förväg.

Läs mer om Nordic Kayaks på deras hemsida. Exakta priser och vikter för respektive modell/material finner ni också på NKs hemsida.

Grön och rosa, vilken färg diggar du?

nk@emmalevemyr.se
076-8131163

Hyra av surfski
Hyr en av mina demoskis för tävling mm:
300-400kr/dag beroende på material. (Exrcize CH, Squall 540 CH, Squall 580 CH, Storm 570 CL och CX)

Självrisk à 2000 kr står hyrestagaren för vid större skada.