Om mig…

Hej!
Jag heter Emma Levemyr, är i 40-års åldern och har paddlat surfski sedan 2011. Jag fastnade direkt för sporten när jag provade en kompis surfski på havet. För mig är det mixen av adrenalin, äventyr, vistelse på havet och fysisk träning som får mig att fortsätta hålla på med sporten. I Göteborg (och Sverige) har en otroligt härlig surfskicommunity växt fram och det sociala är för mig nog så viktigt som allt det andra jag nämnde.

Jag gillar att tävla och har hunnit med ett antal VM och EM i surfski. Konkurrensen inom sporten växer sig hårdare för varje år, speciellt i damklassen, vilket är väldigt roligt. Därför känns det ok för mig att nämna min 13e placering på VM i Frankrike 2019 som min främsta merit och VM guldet i masterklassen (+35) i samma mästerskap.

Min första internationella mästerskapsmedalj 🙂

Det jag brinner allra mest för är dock att paddla och surfa i stora vågor. Det är helt fantastiskt på flera sätt. Det som ligger mig lika varmt om hjärtat är att se hur sporten växer och att vara med och hjälpa till att få ut fler folk i surfski på havet. Att få vara med när någon fångar sin första surf och se det leendet efteråt är obetalbart. Genom att vara surfskiåterförsäljare och jobba med surfskikurser får jag större möjligheter att få ut fler på vattnet och jag får träffa otroligt många trevliga människor där flera av dem blir en del av vår härliga surfskicommunity.

Länkar:
Vår surfskiklubb här på västkusten: westcoastsurfski.se
Svenska kanotförbundets surfskisida: www.kanot.com/surfski
Västkust Surfskis Facebooksida.
Min youtubekanal med en hel del amatörmässiga surfskifilmer 🙂