Kurser och lektioner

De senaste åren har jag tillsammans med andra surfskiinspiratörer arrangerat surfskikurser. Hittills har de flesta kurser ägt rum över en helg där vi bor tillsammans, paddlar, lagar mat och har kul. Plats: Orreviken, Onsala.

OSQ – Orreviken Surfski Qamp
En helgkurs för tjejer av tjejer. Det visade sig vara ett mycket lyckat koncept att bunta ihop bara tjejer. Olika storlek på gruppen och nivå för varje år.

Vårlägret
Tillsammans med norrmannen Einar Kjerschow har jag arrangerat den här återkommande eventet. Lägret är för fortsättare som vill bli bättre i vågor, lära sig om surfskiinriktad träning, säkerhet på havet och framförallt få en kickstart inför säsongen.

Inget är hugget i sten – nya kurser och koncept allt eftersom energi och tid finns. Håll utkik här på hemsidan och även i facebookgruppen Västkust Surfski – det är där jag annonserar om mina kurser.

Introkurs i surfski
Har du precis köpt en surfski eller ska köpa en surfski? Kanske du behöver lära dig grunderna i paddelteknik, hur du kommer upp i din ski om du trillar ur, hur du tränar och hur du ska klä dig för att bli säker i din surfski?
Tid: 1,5h
Pris: 500kr
Om du köper en surfski av mig ingår såklart introkursen.

Privatlektion surfski
Kontakta mig med din förfrågan. Det finns mycket att lära sig, vad vill du lära dig?

emma@emmalevemyr.se