Vi ses på Daggudden imorgon.

Några fler parametrar på plats, vi samlas på Daggudden imorgon kl 11.30 för lastning, ombyte mm. Där kommer även målet att vara liksom mammas mat. Jag har fått ihop några härliga funktionärer som hjälper till att köra bilar upp till starten, eventuellt att vi får ställa någon bil kvar till senare.

fjordskär

Fjordskär

Tävlingsbanan suger jag lite till på. Som det ser ut nu (prognos 6-8m/s SSO) blir det isätt vid Gårda Brygga/Ölmanäs. Tänker mig start mellan öarna, som förra året, men att vi i år paddlar ut och rundar Fjordskär innan downwinden börjar, allt för att få så mycket vågor som möjligt, se svart bana på banbeskrivningen. De som vill snika lite kan skippa turen runt fjordskär och paddla rakt norrut efter att de kommit ut från öarna. Men vi pratar mer om detta imorgon.

Bitte, snälla, achtung, OBS och pretty please – läs igenom PM!

Anmälningsläget: Jag har anmälningslistan framför mig och det finns ju ett gäng frågetecken. Gissningsvis kommer ca 25 stycken imorgon. Det finns några vassa norrmän, vem kan hota dem? Och Trent är superhet, det märkte jag under vår morgontur idag. Kan han behålla sin ‘bäste svensk’ titel från förra året? Damklassen kan bli hyfsat stor men det beror givetvis på några av frågetekecknen. Mer än så tänker jag inte avslöja 🙂

Vi ses!
/Emma